Dagligvarer

- Vi slipper å stoppe for å handle matvarer på veien oppover, det er en god start på hytteturen 

DAGLIGVARER

Siden den første hytta ble bygget på Kvamsfjellet på slutten av 40 tallet, har vi levert matvarer til fjells. Flere og flere benytter seg av dette tilbudet.

Alle varene er av topp kvalitet, og like billig (KIWI PRIS)som du får hjemme. Du kan hente matvarene selv på KIWI Kvam eller du kan få levert de rett til hytta.

Du betaler ingenting ekstra for varebestillingen og om du henter det på Kiwi. Ønsker du at vi skal frakte det til hytta koster det 100.- kroner.

KIWI Kvam har åpent fra 07 – 23 hverdager og 09 -21 Lørdager.

Varebestilling til KIWI Kvam: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Andre tjenester

Skal du sende utstyr eller varer til hytta, kan dette gjøres gjennom KIWI KVAM. Vi har både POST I BUTIKK, MY PACK og avtale med flere transportører for mellomlagring av varer.

Adressen hit er:

Rudland Dagligvare As
KIWI Kvam
2642 Kvam

HUSK MERK: Navn og telefonnummer.

Ring oss gjerne på tlf. 90 94 96 98 eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Velkommen til fjells !

Sist redigert fredag, 13 desember 2013 16:19

Værstasjon:

Værstasjon Kvamsfjellet

Kiwi Kvam - Rudland Dagligvare As 

Rondaplassen Utleietun

Lik oss på Facebook

Kvamsfjellet Vel

Rondande Kvamsfjellet Turløypelag

Furusjøen Rundt

Kvam Idrettslag

Kontakt oss

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Tlf. 90 94 96 98 (Ole)

Scroll to top